Hawaii

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Hawaii

Некретнина за продају на Хавајима

Хаваји су изоловани вулкански архипелаг у централном Пацифику. Отоци су познати по дивљим пејзажима литица, водопада, тропске вегетације и златне, црвене, црне и чак зелене пешчане плаже. Хонолулу је главни град и најнасељенији је град и налази се у Оахуу.

Они су такође једна од две државе са Аљаском која не припада такозваним САД.

Главна острва архипелага су осам: Ниихау, Кауаи, Оаху, Молокаи, Ланаи, Кахоолаве, Мауи и острво Хаваји. Последњи је и највећи и често га зову "Велико острво" да би се избегла конфузија са државом.

Хаваји су 50. америчка држава и најновија држава која је додата 1959. године. Хаваји су једина држава у Америци која се састоји искључиво од острва.

Са нешто више од милион становника на острвима, то је осма најмања држава у Америци и једанаеста најмање насељена.

Чињеница да становништво није велико може бити дијелом посљедица високих трошкова живота и високих пореза повезаних са Хавајима. Становници плаћају скоро три пута више од националног просјека.

У фебруару, Министарство рада и индустријских односа објавило је да су Хаваји у фебруару додали 2.300 радних мјеста, а стопа незапослености 2,1%. То је једна од најнижих стопа незапослености у земљи.

 Шта ова комбинација скупих некретнина за продају на Хавајима, скупи животни трошкови и мала популација за тржиште некретнина на Хавајима у 2018. години? Да ли је то тржиште за купце или рај за продавце некретнина на Хавајима? Да ли је хавајско тржиште некретнина на важном таласу, или је на ивици катастрофе?

У рангирању стотину метрополитанских подручја САД-а, град Хонолулу се нашао на 67. мјесту по очекиваној продаји кућа и расту цијена. У протеклој години је забиљежио раст цијене од 3,11% и раст продаје некретнина на Хавајима од 1,43%.

Цијене некретнина за продају на Хавајима, цијене обитељских кућа у Оахуу су порасле за 2,7% од 2016. до 2017. године, а стручњаци предвиђају да би просјечна цијена могла порасти 2018. године.

Хавајско тржиште некретнина одавно је у сталном стању прославе или глади. Савршен је за ултра-богате људе који траже најпродаванији објекат на Хавајима, али често може пружити неколико опција за популацију која је углавном запослена у услужној и угоститељској индустрији. 2018. могла би се промијенити јер се више инвеститора окреће некретнинама у власништву Хаваја које су мање од само двије и три стотине квадратних метара као средство за осигуравање повољнијег смјештаја.

Најбоље мјесто за живот на Хавајима је Хонолулу, то је највећи град на Хавајима и његово име значи "заштићена лука" и ужива неке од највиших нивоа живости у било којем граду у земљи и ниску стопу криминала. Положај града омогућава да дјелује као улаз у туризам за остатак острва.

 Паиа је омиљено место за многе Хавајце јер је мање туристички и аутентичнији град.

Мали Паиа тржиште отежава предвиђање да је тржиште Хонолулу, које је забележило мало, али константно повећање.

Хавајима се чини слободним да уживају у још једној години сталног раста у смислу просечних вредности некретнина за продају на Хавајима и то ће остати једно од најскупљих места у земљи у којој ће живети.

  •  
    Селим се на Хаваје. Исељени и живе на Хавајима

        Ко од вас никада није ни сањао, чак ни на тренутак, за опуштање живота? Можда у једном од оних предивних места, где је немогуће не бити екстатичан. А ако вам кажемо да би куповина некретнина на једном од ових места могла бити решење дневне монотоније? Да, данас смо у Реалигро-у направили м ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 42789

Prodaja Ресорт на плажи, Hawaii, Honolulu, Honolulu, 91-982 OLOLANI STREET

23,610,422,535.21RSD
Prodaja
Ресорт на плажи

2.23 m²
Хавајско стандардно време
Cod. 10574

Prodaja Засебна кућа, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

504,297,161.33RSD
Prodaja
Засебна кућа

790 m²
Смањен са $ 8.000.000 Приватна усмјерника марине / Голф заједнице..
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB